Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
Lesley healthcare fysiotherapie

Lesley Rombley

Mijn naam is Lesley Rombley fysiotherapeute en oprichter van Healthcare Fysiotherapie. De passie die ik heb ontwikkeld voor dit vak maakt dat ik altijd uitgedaagd blijf om samen met u het gezondheidsprobleem aan te pakken. In mijn therapie neem ik de tijd om naar uw verhaal te luisteren en ondergaat u aansluitend een uitgebreide lichamelijk onderzoek. Daarnaast neem ik u mee in mijn redeneerproces zodat u weet hoe ik tot uw diagnose ben gekomen.

Binnen fysiotherapie ligt mijn expertise op ketenproblematieken en wervelkolom gerelateerde klachten. Met ketenproblemen wordt bedoeld dat vele klachten aan elkaar gekoppeld zijn. Bijvoorbeeld hoofdpijn die van oorsprong vanuit de nek komt. Tijdens de behandeling zult u merken dat ik de gehele keten meeneem en zult u begrijpen waar de pijn vandaan komt. Met wervelkolom gerelateerde klachten kunt u denken aan nekpijn, schouderpijn en lage rugpijn. Daarnaast behandel ik diverse klachten.

BIG nummer: 19922904504
AGB nummer: 04243788